FrivilligCenter for Seniorer kommer ind imellem på besøg i lokalområderne for at holde netværksmøder med det formål at komme tættere på de lokale foreninger og klubber samt at opdatere vores viden om, hvad der sker lokalt, samtidig med at vi stiller vores viden og hjælp til rådighed for jer.

Vi råder over og redigerer en opdateret foreningsliste over seniorforeninger samt patient- og handicapforeninger i Aarhus Kommune.

Foreningslisten er en kontaktliste som bruges, når vi udbyder egne kurser eller kurser i samarbejde med fx Aarhus Kommune, og når vi en gang årligt inviterer til en netværksdag for byens foreninger.

Hvis I er interesserede i at stå anført på foreningslisten, kan I kontakte os ved at sende os en mail til: kontakt@foreningsbutikken.dk .

Vi redigerer også Foreningsoversigten,  som er en elektronisk håndbog på www.aarhusseniorklubber.dk, hvor I kan læse  mere om de foreninger, der står på vores foreningsliste. Det er også her I kan finde oplysninger om de forskellige foreningers formål, interesseområde samt kontaktoplysninger.

Vi tilbyder at hjælpe foreninger med forskellige services – benyt jer fx af vores tilbud om at:

Rekruttering af frivillig,  fundsraising – videreformidle til relevante puljer og fonde, herunder § 18, hjælp til nye foreninger, herunder give hjælp til oprettelse af CVR-nummer til nye foreninger. Vi henviser til kontaktpersoner i kommunen eller til andre foreninger

Vi hjælper også  med Nem-Id, e-boks og lignende, udarbejdelse af PR-materiale, afvikling af generalforsamling samt udvikling af bestående foreninger.

Bliv medlem af FrivilligCenter for Seniorer

Bliv medlem ved at udfylde blanketten herunder, eller print blanketten ud via dette link og send den til os.

Print blanket

Det er gratis at være medlem hos os. Medlemskabet fornyes på vores opfordring en gang årligt.

Indmeldelsesblanket