Mangler du frivillige til din forening, til et projekt eller til enkeltstående events?

Vi tilbyder at hjælpe jer med at finde frivillige primært i senior-alderen – det vil sige pligtopfyldende mennesker med lang livserfaring og gå-på-mod. Og erfaring går jo aldrig af mode.

Vi slår frivilligjobs op i vores lokaler i Klostergade 35 og deler dem her på vores hjemmeside samt vores Facebook-side. Vi har et stort netværk at dele med. Endvidere vil vi efter aftale med jer gøre brug af hjemmesiden frivilligjob.dk. Ja, der er mange muligheder for at udbrede budskabet om jeres gode arbejde.

Forhåbentlig lyder det spændende og som en oplagt mulighed for at samarbejde. Kontakt  Charlotte Pedersen på 30 44 15 93 eller skriv en mail til ciap@foreningsbutikken.dk , så vi kan aftale at mødes til en indledende snak over en kop kaffe.

Vil du være frivillig?

Vi formidler frivilligt arbejde til seniorer i Aarhus Kommune, og vi har fingeren på pulsen, når det gælder frivilligt virke efter endt arbejdsliv. Vi ved, hvilke seniorforeninger og aktiviteter, der findes i Aarhus Kommune, og vi  har overblik over byens ledige frivilligjobs.

Vi hjælper dig med at finde det helt rette frivillige virke for dig – vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker.

Se nogle nogle af byens mange frivilligjobs her: